Domino Harvey’in çılgın yaşamı DVD'de izlenecek

Güncelleme Tarihi:

Domino Harvey’in çılgın yaşamı DVDde izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2007 00:00

Jet sosyetede doğan, 17’sinde eroine başlayan, 25’inde ise kelle avcısı olup 50’den fazla kanun kaçağını ödül için yakalayan Domino Harvey'in hayat hikayesi DVD olarak piyasada...

Haberin Devamı

Hayat hikayesini Tony Scott’a 360 bin dolara sattan Domino Harvey'in çılgın öyküsü, sinemaseverlerle 2006'da buluşmuştu. Başrollerini Keira Knightley, Mickey Rouke ve Edgar Ramirez'in paylaştığı film, geçen yıl gösterime girmişti. "Domino"nun merakla beklenen DVD’si ise sonunda Kanal D Home Video tarafından piyasaya sürüldü.

Hollywood’un ünlü aktörlerinden Laurance Harvey ve süper model Pauline Stone’un kızı Domino, jet sosyete arasında yetişmesine rağmen, pırıltılı yaşamı hiçbir zaman sevmemişti. 17 yaşında uyuşturucu bağımlısı oldu. Modellik, gece kulübü işletmeciliği, DJ’lik, ilkyardım uzmanlığı, hatta itfaiyecilik gibi birbirinden alakasız işlerle uğraştıktan sonra, aradığı heyecanı ödül avcılığında buldu. Ödül kazanmak için kaçakların peşine düşüp 50’den fazla suçluyu yakaladı.

Haberin Devamı

Domino Harvey, hayat hikayesini anlatan bir film yapmak istiyordu ve yönetmen Tony Scott ile tanıştı. Domino bu görüşmeden altı yıl sonra, hayat hikayesini Tony Scott’a 360 bin dolara sattı. Film setini sık sık ziyaret eden Domino’nun tatminsizliklerle geçen 35 yıllık hayatı, uyuşturucu bulundurmaktan ev hapsinde tutulduğu, annesinin 1.3 milyon dolarlık villasının banyosunda son buldu. Film ise ABD’de o öldükten bir ay sonra vizyona girdi. Filmin DVD'si ise geçtiğimiz günlerde Kanal D Home Video tarafından izleyicilere sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!