Dolmuşta ‘Lahmacun' cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Dolmuşta ‘Lahmacun cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2008 11:08

TAKSİM- Aksaray dolmuşuna bindikten sonra lahmacun yiyen 3 kişiyi kokudan rahatsız olunca uyaran 36 yaşındaki Demircan Üstünkokan, araçtan indirilerek dövüldükten sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Demircan Üstünkokan, dün saat 23.00 sıralarında Taksim-Aksaray hattında çalışan dolmuşa bindi. Aynı dolmuşa binen 3 kişi, yanlarındaki lahmacunları yemeye başladı. Üstünkokan ve dolmuştaki diğer yolcular, 3 kişiyi kokudan rahatsız oldukları için uyardı. Lahmacun yiyenler kendilerine tepki gösteren Üstünkokan'ı araçtan indirererek dövmeye başladı. İddiaya göre, dolmuş şoförü indirilen yolcuyu bırakarak yoluna devam etti. Saldırganlardan biri Üstünkokan'ı kasığından bıçaklayarak kaçtı. Dolmuşta bulunanlar ve olaya tanık olan şampiyonluk kutlayan Galatasaraylı taraftarlar olayı polise ihbar etti. Polis kaçan saldırganlardan 2'sini yakalarken, kasığından yaralanan Üstünkokan, Galatasaray taraftarları tarafından taksi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Demircan Üstünkokan tüm müdahalelere rağmen öldü.

Dolmuşta bulunan bir görgü tanığı, araca lahmacunla binen 3 kişiyi kokudan rahatsız oldukları için uyardıklarını belirterek, “Araçtan indirilen yolcu kokudan rahatsız olunca tepki gösterdi. Lahmacun yiyenler ‘rahatsız oluyorsanız aşağı inin’ diyerek tepki gösterenlere saldırmaya başladı. Bir kişiyi bıçakladılar. Bıçaklayanları kovalamaya başladık daha sonra polis iki kişiyi yakaladı ancak 1 kişi kaçtı” diye konuştu.

Yakalanan kimlikleri açıklanmayan 2 zanlı Kasımpaşa Polis Merkezi'ndeki sorgularının ardından Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!