Doktorlara ‘Ölüyorum acele edin’ dedi, öldü

Güncelleme Tarihi:

Doktorlara ‘Ölüyorum acele edin’ dedi, öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 15:30

KONYA’da 29 yaşındaki Mehmet Sarı, tartıştığı eniştesi 42 yaşındaki İsmail Açıkgöz tarafından avtüfeği ile sokak ortasında vuruldu. Numune Hastanesi’ne kaldırılan Sarı, ameliyata girmeden önce doktorlara, ‘Ben ölüyorum. Acele edin’ dedi, ancak kısa süre sonra yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Karatay ilçesi Durak Fakıh Mahallesi Şehit Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da yaşayan Mehmet Sarı, ailesini ziyaret için Konya’ya geldi. Ablası Fatmaana Açıkgöz ve yeğeni Berna Açıkgöz ile evlerinin önünde konuşan Sarı ile, bu sırada eve gelen eniştesi İsmail Açıkgöz arasında tartışma çıktı. Eşi Fatmaana ve kızı Berna Açıkgöz’ü eve sokan İsmail Açıkgöz, aynı sokak üzerindeki babasının evine giderek evdeki av tüfeğini aldı.

“KAÇ BABAM SENİ ÖLDÜRECEK”

Bu sırada Berna Açıkgöz dayısı Mehmet Sarı’yı telefonla arayarak, “Kaç, babam seni öldürecek” dedi. Mehmet Sarı kaçmaya çalıştığı sırada arkasından yetişen İsmail Açıkgöz, avtüfeği ile Sarı’ya 2 el ateş etti. Göğsünden yaralanan Mehmet Sarı, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Sarı’nın doktorlara, ‘Ben ölüyorum. Acele edin’ dediği ve kısa süre sonra da öldüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Olayın ardından kaçan İsmail Açıkgöz, Meram İlçesi’nde olayda kullandığı avtüfeği ile yakalanarak gözaltına alındı. İsmail Açıkgöz’ün, eşinin kardeşi Mehmet Sarı ile görüşmesini istemediği, eve gelince eşi ile Mehmet Sarı’yı konuşurken görünce sinirlendiği ve tartışmanın bu nedenle çıktığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!