Doktora asansörde dayak

Güncelleme Tarihi:

Doktora asansörde dayak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 14:37

Antalya Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Abdurrahman Yıldırım, kimliği henüz belirlenemeyen bir hasta yakını tarafından darp edildi.

Haberin Devamı

ANTALYA Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Abdurrahman Yıldırım, asansöre geç bindiği gerekçesiyle çıkıştığı bir hasta yakını tarafından feci şekilde dövüldü. Burnu kırılan, kaşı ve dudağı patlayan doktoru döven saldırgan, 80 güvenlik görevlisinin bulunduğu hastaneden kaçtı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Antalya Devlet Hastanesi asansörlerinde meydana geldi. Başhekim Yardımcısı Abdurrahman Yıldırım, asansörle zemin kattaki Acil Servis'e inmek istedi. Bu sırada asansöre bir hasta yakını daha bindi. Yıldırım, iddiaya göre ağır hareketlerle asansöre bindiği için azarladığı hasta yakınının hışmına uğradı. Kimliği belirsiz hasta yakınından dayak yiyen doktor Yıldırım, asansörün içinde yerde yatarken gören bir hemşire tarafından farkedildi.

Haberin Devamı

Acil Servis'e alınan Yıldırım'ın burnunun kırıldığı, kaşı ve dudağının da patladığı belirlendi. Olaydan sonra 80 özel güvenlik görevlisinin koruduğu hastaneden kaçan hasta yakını, izini kaybettirdi. Polise ifade veren Yıldırım, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, başhekim yardımcısını döven hasta yakınını arıyor.

Antalya'daki Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Arıcı da geçen 4 Temmuz'da doktorla tartışan hastaya müdahale etmek isterken saldırıya uğramış ve telefonla başına vurularak yaralannmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!