Doğum yardımı başvuru sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Doğum yardımı başvuru sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 17:50

Doğum yardımı başvuru sorgulama işleminin nasıl yapıldığı birçok vatandaş tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. E-Devlet tarafından vatandaşlara sunulan 5 yeni hizmetle birlikte, vatandaşlar işlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Peki, doğum yardımı başvuru sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?

Haberin Devamı

E-Devlet üzerinden doğum yardımı başvuru sorgulama işlemi artık oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından alınan başvurular için sorgulama sayfası artık e-Devlette de yer alıyor. Peki, doğum yardımı başvuru sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?

DOĞUM YARDIMI BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Bu hizmeti kullanarak, doğum yardımı almak için yaptığınız başvurunun sonuçlarını ve ya aldığınız doğum yardımı için yaptığınız itirazların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. 

E-Devlet sayfasına giriş yaptıktan sonra arama kısmına "Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama" yazdıktan sonra işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

DOĞUM YARDIMI BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!