Doğum kontrolü ihanet

Güncelleme Tarihi:

Doğum kontrolü ihanet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 01:07

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte önceki akşam Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikâhta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çiftin nikâh şahitliğini yaptı. Törenin ardından konuşan Erdoğan çiftlere mutluluklar diledi ve şunları söyledi:
4’ten sonra ALLAH KERİM
“Evlilik uzun bir yolculuk. İyi günler var, kötü günler var. İyi günler paylaştıkça çoğalır ama kötü günler de sabrettikçe elbet mutluluğa dönüşür. Beypazarı'ndan bir amcamın bana tavsiyesi var, diyor ki: Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim. Biz milletimizi güçlü kılmak için, hem nüfus itibariyle daha çok genç nüfusa, dinamik nüfusa ihtiyacımız var. Hem de yetişmiş nüfusa ihtiyacımız var. Bunu ihmal etmeyeceğiz ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak bu milletin güçlü olması lazım. Ekonomide bir kaide vardır: 'Genç, dinamik demek'. Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli. Ben sizlere inanıyorum ve aile cüzdanımızı da kızımıza verelim."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!