Doğum gününde oğlunu uçurdu

Güncelleme Tarihi:

Doğum gününde oğlunu uçurdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2006 16:37

Yamaç paraşütü pilotu Erdoğan Şanslı, 2 yaşındaki oğlu Altay'ı doğum gününde paraşütle uçurdu. Erdoğan, “Oğlum da benim gibi yürekli. Hiç korkmadı” dedi.

Haberin Devamı

Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz Beldesi'nde, yamaç paraşütü pilotu Erdoğan Şanslı, 2 yaşındaki oğlu Altay'a ilginç bir doğum günü hediyesi verdi. 1100 metrelik Uzunyurt- Kirme Mevkii'nden oğlunu da yanına alarak uçuş yapan 32 yaşındaki Şanslı, “Bugün doğum günüydü. Aklıma onu doğum gününde uçurmak geldi. Kendini anladığı yaşlarda bu resimleri ilgiyle izleyecektir. Oğlum da benim gibi yürekli. Gökyüzünde hiç problem yaşamadık, Altay korkmadı” dedi.

Şanslı, oğlu ile birlikte uçmasına, eşi Ferah Şanslı'nın ilk önce karşı çıktığını ve engel olmak istediğini, ancak daha sonra anlayışla karşıladığını belirterek, “2 yaşına giren oğlumla uçma keyfi yaşadım. Çığlıklar attım. Bundan daha güzel bir keyif olamaz. Her doğum gününde oğlumla uçacağım. Bunu geleneksel hale getireceğim. Oğlumun da ileride bir yamaç paraşütü pilotu olmasını arzuluyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!