Doğum gününde boğazını kestiler

Güncelleme Tarihi:

Doğum gününde boğazını kestiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2004 01:26

Bahçelievler’de 11 aylık eşi Sinan Gül’den ayrı yaşayan Bahar Gül, 26’ncı yaşına bastığı gün baba evinde boğazı kesilerek öldürüldü.

BAHAR Gül, bir ay önce eşi Sinan Gül’e ‘Seni artık çekemiyorum. Senden boşanmak istiyorum’ diye not bırakarak baba evine taşındı. Sinan Gül, dün saat 13.00 sıralarında eşinin bulunduğu Siyavuşpaşa Mahallesi, Azizler Sokak’taki 17/2 numaralı eve gelerek görüşmek istedi. İçeri giren Sinan Gül ile eşi Bahar ve yanlarındaki 75 yaşındaki anneannesi Havva Polat, birlikte yemek yediler. Daha sonra ayrı odada konuşmaya başlayan çift kısa süre sonra tartışmaya başladı. Bahar’ın ‘Defol git evden. Artık seni istemiyorum’ diye bağırdığını komşuları da duyarken Sinan Gül evden ayrıldı.

Katiline kapıyı açtı

İki saat sonra Bahar’ın kapısı birkez daha çalındı. Kapıyı açan Bahar’ın üzerine bıçakla saldıran kimliği belirsiz kişi boğazını kesti. Bahar, yere yığılırken anneanne Havva Polat’ı da tartaklayan katil kaçtı. Yaşlı kadının çığlıkları üzerine eve gelen komşular korkunç cinayete kurban giden Bahar’ın kanlar içindeki cesedini farkettiler. Bahar, son bir ümitle hastaneye kaldırılmak istendi ancak hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Polis ekipleri, olay yerindeki delilleri topladıktan sonra başlattıkları soruşturma kapsamında anneanne Havva Polat’ın ifadesine de başvurdular. Polat’ın verdiği ifadede saldırganı tanımadığını söylediği bildirildi. Bahar’ın boşanmak üzere olduğu eşi Sinan Gül de soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!