Doğubayazıt'ta polis karakoluna roketli saldırı

Güncelleme Tarihi:

Doğubayazıtta polis karakoluna roketli saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2011 08:30

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Uluyol Mahallesindeki polis karakoluna roketli saldırı düzenlendi. Bir vatandaşın evine isabet eden roket hasara yol açarken büyük bir şans eseri yaralanma veya can kaybı olmadı.

Olay dün akşam saat 20.45 sıralarında ilçedeki Büyük Ağrı Caddesinde bulunan Uluyol Polis Karakolu’nda meydana geldi. Karanlıktan istifade ederek karakola yaklaşan teröristler taciz ateşinde bulunduktan sonra roketatarla saldırdı. Karakola yakın bir eve isabet eden roket maddi hasara yol açtı. Evde büyük bir şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma sonrası teröristler plakası alınamayan bir araçla kaçtı.

İlçede geniş güvenlik önlemi alan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Büyük Ağrı Caddesi üzerinde bulunan Uluyol Polis Karakoluna yönelik saldırıda polislerin karşılık vermesi üzerine teröristlerin bir roketatarı ateşleyerek kaçtıklarını bildirdi. Kaymakam Yılmaz, roketin bir vatandaşın evin duvarına isabet ettiğini, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!