Doğan Telekom ile Avea ‘arabağlantıda’

Güncelleme Tarihi:

Doğan Telekom ile Avea ‘arabağlantıda’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 11:58

Doğan Telekom, GSM operatörü Avea ile arabağlantı sözleşmesi imzaladı. 21 Ağustos Pazartesi günü Avea’nın Maçka’daki binasında yapılan imza törenine Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, Doğan Telekom Genel Müdürü Cem Erkun ve diğer UMTH firmalarının genel müdürleri katıldı.

Haberin Devamı

Doğan Telekom ve Avea arasında imzalanan bu sözleşmeyle Doğan Telekom hem Avea’ya doğru başlatılan yurtiçi ve yurtdışı çağrıları Avea’da sonlandıracak, hem de Avea şebekesinden kaynaklanan çağrıları yurtdışına taşıyabilecek.

 

Ayrıca, Avea hatlarını arayan Doğan Telekom kullanıcıları, yüksek ses kalitesinin yanı sıra, avantajlı tarifeler ile ücretlendirilecekler. Bu sözleşmenin bir başka önemli özelliği de Doğan Telekom’un Türkiye’deki tüm GSM operatörleri ile arabağlantı anlaşmalarını tamamlamış olması.

 

Sözleşme konusunda bir açıklama yapan Doğan Telekom Genel Müdürü Cem Erkun şunları ifade etti: “UMTH operatörlerinin daha uygun fiyatlı ve yüksek ses kalitesine sahip hizmetler verebilmeleri açısından arabağlantı sözleşmeleri büyük önem taşıyor. Bu sözleşmeler sayesinde kullanıcılar, aramak istedikleri numaraları başka hiçbir aracıya gerek kalmadan, doğrudan hizmet aldıkları UMTH firması ve ilgili şebeke üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Bu da maliyetleri önemli ölçüde azaltıyor. Avea ile imzaladığımız bu arabağlantı sözleşmesi de bu anlamda kullanıcılarımız açısından önemli bir gelişme. Ayrıca bu sözleşmeyle birlikte Türkiye’deki tüm GSM operatörleri ile arabağlantı anlaşmalarımızı tamamlamış olduk. Diğer bir deyişle, Doğan Telekom kullanıcıları artık hangi şebekeyi ararlarsa arasınlar, her zaman en uygun fiyatlarla ve yüksek ses kalitesiyle görüşme yapacaklar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!