Doğan Telekom CeBIT’e hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Doğan Telekom CeBIT’e hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 09:56

Bireylere ve kurumlara yönelik avantajlı telefon görüşmesi seçenekleriyle telekomünikasyon sektörünün önde gelen oyuncularından biri olan Doğan Telekom, 5-10 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılıyor. Doğan Telekom standında, ziyaretçilere Tekli CallShop, J Kart, e-kolay-Skype, NaloPhone ve Nalo gibi en yeni ürün ve hizmetler tanıtılacak.

Haberin Devamı

5-10 Eylül’de düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na hazırlanan Doğan Telekom; Tekli CallShop, J Kart, e-kolay-Skype, NaloPhone ve Nalo gibi en yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Bakkal ve Marketlere Tekli CallShop

Doğan Telekom, Tekli CallShop çözümüyle, bakkal, market, gazete bayii, kuruyemişçi ve büfe gibi, ücret karşılığı telefon görüştürmesi yaptıran satış noktalarına, kontör atış periyotlarını kendilerinin belirleyebilecekleri yeni bir kazanç imkanı sunuyor. Doğrudan telefon hattına bağlanan Tekli CallShop, bir telefon cihazı ile sayaçtan oluşuyor. Telefonun içindeki otomatik çevirme cihazı sayesinde, mobil telefon, şehirlerarası ve uluslararası gibi her tür arama, Doğan Telekom üzerinden gerçekleştiriliyor. Doğan Telekom’un sonradan ödemeli (faturalı) çalışan bu sisteminde, potansiyel satış noktalarının herhangi bir stok maliyetine katlanmadan, sadece KDV dahil 150 YTL karşılığı Tekli CallShop telefon ve sayacını satın almaları yeterli oluyor. Üstelik bu rakama 150 YTL tutarında görüşme kredisi de dahil.

Haberin Devamı

Jandarmalara J Kart

Doğan Telekom, jandarma birliklerine özel bir arama kartı sunuyor. Türkiye genelindeki 48 jandarma birliğinde satışa sunulan J Kart’ın dağıtımını, Doğan Telekom’un çözüm ortaklarından Meris Telekom üstleniyor. 3,5 YTL fiyatla satışa sunulan J Kart ile tüm Türkiye’de 30 dakika kesintisiz şehirlerarası görüşme yapılabiliyor. “Kazı-konuş, kullan-at” mantığıyla üretilen J Kart ile, uluslararası numaraların yanı sıra, operatör fark etmeksizin Türkiye’deki tüm GSM numaraları da aranabiliyor.

Skype’severlere e-kolay-Skype

Doğan Telekom, e-kolay-Skype’a özel uygulamaları ile Skype kullanıcılarına kaliteli ve güvenilir hizmetler sunuyor. Doğan Telekom güvencesiyle hazırlanan AraKart arama kartları aracılığıyla, satın alınacak Skype kredisi ile, e-kolay-Skype üzerinden sabit hatlar ve cep telefonları çok uygun fiyatlarla aranabiliyor. Kullanıcılar dilerlerse AraKart arama kartlarındaki kontörler aracılığıyla Skype Voicemail servisini de satın alabiliyor. Üstelik bu süreçteki her uygulama yasal olarak gerçekleştiriliyor. Böylece bireyler, e-kolay-Skype üyesi olmayan sevdikleriyle de İnternet üzerinden, hiçbir vergi kaybı olmadan, sabit ve mobil telefonlara oranla düşük fiyatlarla konuşabiliyorlar.

Haberin Devamı

Şehirlerarası ve Uluslararası Konuşanlara NaloPhone

Doğan Telekom, özellikle sık ve yoğun olarak şehirlerarası ve uluslararası arama yapanlar için NaloPhone’ u sunuyor. Uluslararası ve şehirlerarası konuşmalarda tasarruf sağlayan AraKart arama kartları ile kullanılabilen bu telefon, kolayca kurulup hemen çalıştırılabiliyor. NaloPhone’un en önemli özelliklerinden biri, arama kartı kullanırken çevrilmesi gerekli olan 0811 erişim numarası ve PIN kodlarını kendi içinde yer alan otomatik kod çevirici sayesinde otomatik olarak çevirmesi. NaloPhone doğrudan telefon hattına bağlanarak, şehirlerarasına, cep telefonlarına ve uluslararasına doğru tüm aramaların, kendi içinde yer alan otomatik çevirme cihazı ile kolaylıkla yapılmasını sağlıyor. Ayrıca, kullanılmakta olan telefon hattı uluslararası aramalara kapalı olsa da, NaloPhone sayesinde bu aramalar da rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor. Üstelik bir NaloPhone kullanıcısı olmak için aboneliğe, sözleşmeye, ekstra cihaza gerek yok.

Haberin Devamı

Avantajlı Telefon Görüşmesi İçin Nalo

Doğan Telekom, kullanıcılara Nalo adlı yeni ses hizmetiyle ADSL üzerinden mevcut telefon cihazıyla, bilgisayara ihtiyaç duymadan görüşme imkanı sunuyor. Nalo, bireysel kullanıcılardan küçük ve orta boy işletmelere (KOBİ’ler), çok geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Kullanıcılar ister faturalı, ister kontörlü ödeme seçeneklerinden herhangi birini seçebiliyor. Nalo sayesinde, ADSL modemlerle yalnızca İnternet’e bağlanılmıyor, mevcut telefon cihazı kullanılarak “Nalo’dan Nalo’ya” bedava arama da gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca, regülasyon ve lisans kapsamında şehirlerarası, milletlerarası ve GSM numaralarına yapılacak aramalarda çok avantajlı tarifeler sunuluyor. Yüksek ses kalitesine sahip Nalo için 7 gün 24 saat müşteri iletişim merkezi desteği de veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!