Dodi'nin eski sevgilisi konuştu: "Erkekliği sıfır"

Güncelleme Tarihi:

Dodinin eski sevgilisi konuştu: Erkekliği sıfır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Mısırlı zengin işadamı Dodi Al-Fayed'i Prenses Diana'ya kaptıran Amerikalı manken Kelly Fisher, İngiliz Sun Gazetesi'ne içini döktü. Eski nişanlısının yatak sırlarını anlatan Kelly Fisher, ‘‘Dodi yatakta kocaman bir sıfırdı. Aşktan ve seksten haberi yoktu. Bir kadın nasıl şımartılır bilmiyordu. Vücudu ise yağlı ve kıllı. Omuzları, sırtı uzun uzun buklelerle kaplıydı. Adeta kürkünü çıkarmadan yatıyor gibiydi'' dedi. Kelly, şöyle devam etti:

Sevişmenin bittiğine şükrediyordum

‘‘O sanıldığı gibi büyük bir âşık değil. Her zaman ilk adımı atan ben oldum. Bir keresinde romantik bir akşam yemeğinden sonra, hadi yatağa gidelim mi dedim. Bana bakıp hayır deyince şaşırıp kaldım. Bir başka gün, yeni aldığım erotik çamaşırlarla karşısına geçtim, nasıl bulduğunu sordum, sadece omuz silkti. Her aşk gecesinden sonra bana ‘Mükemmeldi' diyordu. Oysa ben her seferinde, bu son derece monoton sevişmeden sonra bittiğine şükrediyordum.''

Diana'yı uyarmak istedim

Sun Gazetesi'ne yaptığı açıklamaları olay yaratan 31 yaşındaki Kelly Fisher, Dodi ile 1996 Haziran'ında tanıştığını ve seks için birlikte olmadığını da söyledi. Çapkın işadamının kişiliğini sevdiğini söyleyen Kelly, aşkının bitmesine rağmen bundan para kazandı. Dodi'nin 13.5 milyarlık nişan yüzüğü, 2.7 milyarlık Cartier saat taktığı Kelly, ‘‘Evlilik vaadini tutmadığı'' gerekçesiyle açtığı davayla da 44.8 milyar lira tazminat istiyor. Kelly'nin ayrıca bu açıklamalardan da 53.7 milyar lira aldığı iddia ediliyor.

Yakında bir kitap yazmayı da planlayan Kelly'nin avukatı Gloria Allred ise, ‘‘Müvekkilim, yaptığı bu açıklamalarla Prenses Diana'yı uyarmak, ona kiminle birlikte olduğunu göstermek istedi'' dedi.

Diana, kendi keyfinde

Dodi ile yaptığı Yunanistan tatilinden Al-Fayed Ailesi'nin jetiyle çarşamba günü Londra'ya dönen Diana, normal günlerine döndü. Diana, dün sabah her gün gittiği Earls Court'taki jimnastik salonundan çıkınca hızla arabasına doğru koşmaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!