DJ Hardwell 17 Mayıs'ta İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

DJ Hardwell 17 Mayısta İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2014 10:48

Elektronik müziğin dünyadaki yeni bir numarası olarak gösterilen DJ Hardwell, İstanbul'daki hayranları ile ilk kez bu hafta sonu buluşuyor.

Haberin Devamı

'I am Hardwell' adlı dünya turnesi kapsamında 17 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta çalacak Hardwell, Tomorrowland, Mysteryland, Sensation, Coachella, Ultra Music Festival başta olmak üzere en büyük festivallerde sahne aldı.

DJ Hardwell 17 Mayısta İstanbulda


Elektronik müzik efsanesi Tiesto ile beraber yaptığı 'Zero76' şarkısıyla büyük çıkış yapan, 'Call Me A Spaceman', 'Cobra' ve 'Apollo' hitleri ile tanınan genç DJ; DJMAG listesinde 2013 yılında bir numara oldu. Kurucusu
olduğu Revealed Recordings plak şirketinden Rihanna, Example, Tiesto, Armin van Buuren dahil olmak üzere bir çok isimle yaptığı çalışmalar listelerde üst sıralarda yer aldı. 2013 Nisan ayında Amsterdam'da başlayan 'I am Hardwell' dünya turnesi, Endonezya, Singapur, Hindistan ve İngiltere'den sonra soluğu İstanbul'da alıyor.

DJ Hardwell 17 Mayısta İstanbulda


One Colony organizasyonuyla gerçekleşecek olan 'I am Hardwell' şovu, Hardwell performansı ile Türkiye'de elektronik müzik adına unutulmayacak gecelerden biri olacak. KüçükÇiftlik Park'ta bulunan sahne sadece bu şov için genişletilirken, 40 kişilik ekip yurtdışından gelecek.

TWITTER TARİHİNE GEÇTİ

2013 yılında gerçekleşen Ultra Müzik Festivali'nde fanları Twitter'ın toplam bant genişliğinin %20'sini kullanarak, Twitter'ın geçici olarak Hardwell hesabını kapatmasına neden oldu. Bunu yapan ilk DJ olarak Twitter tarihine geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!