Diyarbakır seçim sonuçları ve oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasında olacak

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır seçim sonuçları ve oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasında olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 13:11

Diyarbakır'da ikamet eden vatandaşlar saat 07.00'den itibaren oy kullanmaya başladı. Erken saatlerden itibaren yerel seçim sonucu için meraklanan Diyarbakırlı seçmenler, oy verme işleminin ardından seçim yasaklarının sona ermesini bekleyecek. Tüm illerimizin ve ilçelerimizin oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından vatandaşlarla paylaşılacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Diyarbakır seçim sonuçları ve ilçelerin oy oranları da hurriyet.com.tr seçim özel sayfamızdan takip edilebilecek.

Haberin Devamı

Türkiye nefeslerinin tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Diyarbakır'da ikamet eden vatandaşlar da seçim sonuçları ve oy oranları için oy verme işleminin sona ermesi ve yayın yasağının kalkmasını bekleyecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için belirlediği propaganda serbestliği ve seçim yasaklarına ilişkin kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Buna göre, propaganda serbestliği oy verme gününden önceki 10'uncu günün (21 Mart Perşembe) sabahında başlayacak ve oy verme gününden önceki gün (30 Mart Cumartesi) saat 18.00'de sona erecek.

Oy verme işleminin sona ermesi ve yayın yasağının kalkması ardından Diyarbakır seçim sonuçları açıklanmaya başlanacak. Anlık seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı, il il seçim sonuçları, en doğru ve en kesin seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından görüntülenebilecek.

Haberin Devamı

SEÇİM SONUÇLARI, SEÇİM ÖZEL SAYFAMIZDA OLACAK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!