Diskoda sabaha karşı cinayet keşfi

Güncelleme Tarihi:

Diskoda sabaha karşı cinayet keşfi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 12:24

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçen yıl cinayet işlenen diskoda keşif yapıldı.

Cinayetin işlendiği saat olan 04.50'de yapılan keşfe, Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmet Yörük, hakimler Mustafa Küçükaslan, Ayşegül Ekinci, savcı Recep Osoydan, avukatlar ve tanıklar katıldı. Keşif öncesi müşterilerin boşaltıldığı diskoya gazeteciler alınmadı. Yaklaşık bir saat süren keşfi, bazı müşteriler diskonun dışından izledi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, keşfe sanık Erdinç Ay'ın getirilmediğini, sadece davacı tarafının bazı tanık beyanlarına itiraz etmesi üzerine, olay yerinin incelenmesi amacıyla tanıkların katıldığını söyledi. Yeldan, “tanıkların beyanlarının şekillenmesi amacıyla keşif yaptık. Olay yeri gerçekten karanlık mı, tanıklar, o ortamda neyi ne kadar sağlıklı görebilir, ifadelerde anlatılan mesafeler gerçekte aynı mı, bunları anlamaya çalıştık” dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir diskoda, geçen yılın Ağustos ayında silahlı kavga çıkmış, kavga sonucunda Şaban Gürkan adlı gurbetçi ölmüş, Hollandalı Wilhem Dirk Antonius Glebbek, ağır yaralanmış ve 2 ay süreyle hastanede tedavi görmüştü. Cinayet zanlısı Erdinç Ay, halen tutuklu olarak yargılanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!