Diskoda dehşet

Güncelleme Tarihi:

Diskoda dehşet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

İzmir'de sabaha karşı 2021 Discovery Disco'yu basan silahlı saldırgan kurşun yağdırdı. Bir bodyguard öldü, 2'si de yaralandı.

Kültürpark içindeki 2021 Discovery Disco'da yaşanan olay dün saat 05.45 sıralarında meydana geldi. Discoya, 35 HET 98 plakalı sarı renkli Tipo marka otomobille gelen bir kişi, arkadaşını arabada bırakıp içeri girdi.

Dans pistinde panik

Çok sayıda gencin müzik eşliğinde kendinden geçip dansettiği piste yönelen saldırgan tabancasını çekti, diskoda bodyguard olarak çalışan Erol Güven'e bir el ateş etti.

34 yaşındaki Güven kanlar içinde yere yığılırken, diskoda büyük panik yaşandı. Saldırgan, disconun diğer korumaları 26 yaşındaki Muhammet Nurullah İdiz ve 32 yaşındaki Necmi Işık'ı da bacaklarından vurdu. Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralıdan durumu ağır olan Erol Güven öldü. Bacaklarından yaralanan Necmi Işık, tedavi edildiği cerrahi odasından kaçmaya kalkıştı. Zemin kattaki pencereden atlayan Işık, polis tarafından yakalandı. Şans eseri diskoda eğlenen gençlerden yaralanan olmadı. Saldırgan da kapıda kendisini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Silah sesleri üzerine polis Kültürpark'ın tüm kapılarını tuttu, ancak saldırgan yakalanamadı.

Saldırgan aranıyor

Olayda kullanılan otomobilin, İzmir'in Çamdibi semtinde oturan Cengiz Gezgin'e ait olduğunu belirlendi ve bu kişinin de aranmasına başlandı. Emniyet yetkilileri, açık kimliği henüz belirlenemeyen Özay adındaki saldırganla, otomobil sahibi Cengiz Gezgin'in zanlı olarak arandığını bildirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!