Dişçiye gidince tecavüze uğradığı ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Dişçiye gidince tecavüze uğradığı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 15:49

BOLU’nun Seben İlçesi’nde 61 yaşındaki N.E.’nin tecavüzü sonucu hamile kalan 15 yaşındaki B.E. tedavi için dişçiye gitti.

Hamile olması nedeniyle doktorun tedavi uygulamayacağını söyleyerek durumu ailesine haber vermesi üzerine N.E. tutuklandı. 6 aylık hamile olan B.E. ise koruma altına alındı.

Seben’in Çeltikdere Köyü’nde yaşayan B.E. geçen hafta diş ağrısı şikayetiyle tedavi için Bolu’ya geldi. B.E.’nin hamile olduğunu anlayarak tedavi uygulamayan diş hekimi, ailesine durum hakkında bilgi verdi. Köylüsü 3 çocuk babası N.E.’nin, kimsenin olmadığı sırada eve girdiğini ve kendisine tecavüz ettiğini belirten B.E., korktuğu için olayı ailesine anlatmadığını söyledi. Ailenin şikayeti üzerine jandarmanın gözaltına aldığı N.E. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. B.E. ise koruma altına alınarak Bolu Kız Yetiştirme Yurdu’na konuldu.

B.E.’nin annesi C.E., kızının hamile olduğunu bilmediğini belirterek şunları söyledi:
“Eşim Beypazarı’nda çobanlık yapıyor. Bizim de burada bahçelerimiz var. Evde olmadığımız sırada eve girerek kızıma tecavüz etmiş. Kızım da korktuğu için olayı bize söyleyememiş. Dişçiye tedaviye gittiğinde hamile olduğunu anlayan doktor durum hakkında bize bilgi verdi. Ben de kızımla görüşerek, olayın aslını öğrendikten sonra şikayetçi oldum” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!