Diriliş Ertuğrul 40.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 40.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 15:03

TRT1 fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 40.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen dizide aksiyon bitmiyor. Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir? Merakla beklenen Diriliş “Ertuğrul” dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Diriliş “Ertuğrul” 40.bölümü heyecanla bekleniyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Diriliş Ertuğtuş”un 40.bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul’un Kocabaş’ın kellesini kesmesi, obada beklenmedik bir etki yapar. Ertuğrul’un planı nedir? Noyan adamlarını ayinle neye hazırlamaktadır?

Tuğtekin’in durumu Ertuğrul’un planlarını nasıl etkileyecektir? Karabek Ertuğrul’un hangi sırrını Noyan’a ulaştıracak? Tangut tarafından takip edilen Halime Sultan’ı neler beklemektedir? Hayme Ana’yı etkileyen büyük olay nedir? Ertuğrul mahkemede Karabek ile ilgili hangi gerçeği ifşa edecektir? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 40.BÖLÜM FRAGMANI



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 39.BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir?Ertuğrul’un obadaki hainin Kocabaş olduğunu ortaya çıkarmak için yaptığı plan, Gökçe’nin her şeyi Tuğtekin’e söylemesiyle bozulmuştur. Noyan’ın en başından beri istediği olmuş, Kayı ve Dodurga boyları artık düşman hale gelmişlerdir.

Gümüştekin ve Aytolun’un ihtirasları obayı gün geçtikçe tehlikeye sürüklemektedir. Kayı ve Dodurga boyları arasında alevlenen düşmanlığı ve yükselen tansiyonu fırsat bilen Noyan, şimdi yeni planların peşindedir. Obadaki haini ortaya çıkarmaya çalışırken Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN KONUSU

Diriliş Ertuğrul 40.bölüm fragmanı izle

 13. Yüzyıl… Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu.

Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar onun en büyük düşmanlarıydı. 

Haberin Devamı

Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Bu yurtta üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu kuruldu.

BAKMADAN GEÇME!