Direksiyon başında sara krizi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Direksiyon başında sara krizi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2010 16:35

Rize'de direksiyon başında sara nöbeti geçiren otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptıktan sonra yol kenarındaki iş yerinin duvarına çarparak durabildi.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Piriçelebi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Direksiyon başında fenalaşan sürücü Hanefi Albayrak yönetimindeki 34 SK 123 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce yaya kaldırımına çıktı.

Daha sonra ters yola girip önce Mustafa Hamza yönetimindeki 53 M 386 plakalı yolcu minibüsüne ve Yakup Kaya yönetimindeki 53 AK 975 plakalı otomobile çarpan Albayrak'ın otomobili ardından Basri Gültekin’e ait 53 AY 075 plakalı park halindeki kamyonete çarptı. Hızını alamayan otomobil bir işyerinin duvarına çarparak durabildi. Kazada, sürücü Hanefi Albayrak yaralandı.

Albayrak, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla Rize 82’nci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çevrede paniğe neden olan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!