Direksiyon başında kendini kalbinden bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Direksiyon başında kendini kalbinden bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 17:34

KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde 34 yaşındaki Hacı Yusuf Demirel, yeniden bir araya gelmek istediği boşandığı eşi Emine A.'nın “Aramızda her şey bitti” demesi üzerine, kendini göğsünden bıçaklayarak yaşamına son verdi.

Olay dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İşsiz olan ve eşinden bir ay önce boşanan Hacı Yusuf Demirel, arkadaşı Hüseyin Ş. (36) ile birlikte alkol aldıktan sonra Milli Egemenlik Caddesi’ndeki bir lokantada çalışan eski eşi Emine A.’nın yanına gitti. Emine A. ile konuşup, yeniden bir araya gelmek isteyen Demirel, eski eşine ‘Beni seviyor musun?’ diye sordu. Emine A.'nın “Seninle bir ay önce ayrıldık. Aramızda herşey bitti” cevabı üzerine sinirlenen Demirel, arkadaşı ile birlikte otomobiline binip hızla uzaklaştı.

Hacı Yusuf Demirel, direksiyon başında kendini kalbinden bıçakladı. Hüseyin Ş.'nin 112 Acil Servis'e haber vermesi üzerine Hacı Yusuf Demirel, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Demirel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!