Dinlemeyi önleyen o kılıf, sperme de iyi geliyormuş

Güncelleme Tarihi:

Dinlemeyi önleyen o kılıf,  sperme de iyi geliyormuş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 13:25

AK Partili bakan ve parti yöneticilerinin de kullandığı dinlemeyi önleyen telefon kılıflarına talep patladı. TÜBİTAK’ın da test etiği kılıfları üreten Denizlili şirket, dün Meclis’te gazetecilere tanıttığı kılıfları bugün de milletvekillerine tanıtarak hediye ediyor.

Haberin Devamı

BAKANLAR DA KULLANIYOR
Sinyal kesici özelliği nedeniyle hem radyasyonu hem de dinlemeyi önlediği belirtilen bu kılıflar ilk olarak Meclis’teki Yasadışı Dinlemeleri Önleme Komisyonu’nun Başkanı AK Partili Zeyid Aslan’ın açıklamasıyla gündeme geldi. Aslan, Hürriyet’e sinyal kesici özelliği nedeniyle dinlemeyi önlediğinin TÜBİTAK tarafından da test edilip onaylandığını söylediği kılıfları partili arkadaşlarına önerdiğini açıklamıştı. AK Partili birçok bakan ve parti yöneticisi ile milletvekilinin kullanmaya başladığı bu kılıfların haberinin yayınlanmasının ardından kılıfları üreten şirket talep patlaması yaşadı.

UFO’CU İŞADAMININ İCADI
Kılıfları üreten şirketin yönetim kurulu başkanı Civan Sözkesen dün, AK Parti eski Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe ile birlikte Meclis’e gelerek “uzay teknolojisi kullanıldığını” söylediği ürünlerini tanıttı. Ürünlerine büyük ilgi oluştuğunu belirten Sözkesen, “Rahmetli babam Nuri Sözkesen uzay teknolojisiyle çok ilgiliydi. Bu konuda çalışmaları vardı ve uzaya giden ilk Türk olmak istiyordu. Zaten kendisine de ‘Ufo’cu işadamı’ diyorlardı. Bir çok icadı vardı, bu da işte bu uzay çalışmaları sırasında icad ettiği ürünlerden biriydi” dedi. Sözkesen, “radyasyonu keser dinlemeyi önler” sloganıyla satışa çıkardığı kılıfları bugün de milletvekillerine tanıtıp armağan edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

SPERME DE İYİ GELİYOR
Kullanım klavuzunda da, “elektromanyetik dalgaları kalkanlama teknolojisine sahiptir” denilen kılıfların, “Radyasyonun vücuda etkisi sonucu oluşabilecek kanser, kalp krizi, beyin tümörü, alzheimer, stres, yorgunluk, unutkanlık gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini azaltır, geleceğe güven ile bakmanızı sağlar. Erkeklerde kaliteli sperm sayısında azalma riskini, hamilelerde ise düşük riskini azaltmaya yardımcı olur” bilgisi yer aldı.

Dinlemeyi önleyen o kılıf,  sperme de iyi geliyormuş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!