Dinleme skandalına komik açıklama

Güncelleme Tarihi:

Dinleme skandalına komik açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 09:20

Dinleme depremiyle ilgili olarak Vakit Gazetesi bugün bir açıklama yaptı. Önder Sav, Vakit'in açıklaması için 'zırva' dedi.

Haberin Devamı

Açıklamada şöyle denildi:

'25 Mayıs Cuma günü saat 10.00 civarında muhabirlerimiz görüş almak için CHP'li Önder Sav'ı arar. Önder Sav, o sırada Bolu Valisi Ali Serindağ ile görüşmektedir. Muhabirlerimize 'Misafirlerim var, bir dakika' der. Muhabirlerimiz beklemeye başlar. Telefon açıktır. Muhabirlerimiz Önder Sav ile Vali Serindağ'ın konuşmasını işte o telefondan duyarlar. Muhabirler Sav ile valinin görüşmesinin 42 dakikasını kaydederler. 42 dakika sonra telefon kapanır.'

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/sslslsls.jpgÖNDER SAV: ZIRVA        

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, sabah NTV televizyonuna Vakit'in iddiasının yalan olduğunu söyledi. Sav, “Valiyle görüşmemin içeriği hedef dışına çıkma olayıdır. Uzun yıllar siyaset yapmış bir kişi olarak sadece kendi partililerimle görüşmem söz konusu değildir. Eski Bolu Valisi’ne Merkez’e alınmasından duyduğum üzüntüyü dile getirdim. Bu görüşmede Vakit beni arıyor telefonun yanlış düğmesine basıyormuşum. Bu tamamen zırvadır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!