Dikkat dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Dikkat dikkat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2008 12:14

ADANA'da toptan gıda malzemesi ticareti yapan 30 yaşındaki Oktay Erol, bir tinercinin attığı sanılan kebap şişinin kullandığı minibüsün açık camından girip ok gibi sol göğsüne saplanması ile ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, D-400 Karayolu, Seyhan Oteli önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Trafik yoğunluğu nedeniyle kullandığı 01 BA 542 plakalı minübüsünde ilerlemeye çalışan Oktay Erol, yanındaki iş arkadaşlarıyla sohbet ederken, aniden bir acı hissetti. Direksiyonun üzerine yığılan Erol'a müdahale eden arkadaşları, başını geriye kaldırdığında sol göğsüne kim tarafından nasıl atıldığı belli olmayan ok gibi saplanmış kebap şişini görünce şoka girdi. Arkadaşları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol, ilk müdahalenin ardından bu hastanede Göğüs Kalp-Damar Cerrahi Uzmanı Doktor olmadığı için Numune Hastanesi’ne sevk edildi.

Göğsüne saplı şişi tutarak acil servise giren Erol, “Minibüsle gidiyordum. Hava sıcaktı. Bulunduğum yerin camını açtım. Birden göğsümde bir ağrı hissettim. Göğsüme kebap şişi saplanmıştı. Nereden, nasıl geldi anlayamadım. Orta refüjde bir tinerci vardı, o atmış olabilir” dedi.

Acil servisteki kontrollerin ardından Oktay Erol'un göğsüne saplanan şiş ameliyatla çıkartıldı. Polis, kebap şişini attığı iddia edilen tinerciyi aramaya başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!