Diana, Clinton’la yatmak istedi

Güncelleme Tarihi:

Diana, Clinton’la yatmak istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Diana'nın en yakın arkadaşları para karşılığı konuşmaya başladı. En son iddiaya göre Diana çapkın BillClinton'la yatmak istedi.

Prenses Diana'nın hayattayken yanından ayrılmayan ve her sırrını paylaştığı arkadaşları bildikleri herşeyi para karşılığında, Kraliyet ailesinin biyografilerini yazan Judy Wade'e anlattılar. Wade de bunları ‘The Truth’ (Gerçek) adını verdiği bir kitapta topladı. Kitapta anlatılanlara göre Diana bir defasında arkadaşına, Başkan Clinton'ı çok seksi bulduğunu ve onunla yatmak istediğini söyledi.

Bill'e izin verseydim

Kitapta yeralan iddiaya göre Prenses Diana (36) birçok kez bir araya geldiği Bill Clinton'la (54) ilgili olarak, ‘Güney aksanı inanılmaz seksi. Bir defasında çok yakınlaştık. Bill, çok tatlı bir adam. Kadın dilinden anlayan, bir gönül hırsızı. Ona izin verseydim, yatacağımızdan emindim. Belki de izin vermeliydim’ dedi. Prenses Diana, son anda kendini frenlediği için dünya büyük bir skandalın eşiğinden döndü.

Tom Cruise dizlerimi titretti

DIANA, aktör Tom Cruise'dan (37) da etkilenmiş ve onunla yakınlaşmasını arkadaşlarına şöyle anlatmış: ‘‘Bana çiklet uzattı. Kulağına eğilip, ‘Ağzım mı koktu?’ dedim. Yüzlerimiz o kadar yakındı ki, beni öpeceğini sandım. Dizlerim titredi. Ancak bu sırada Cruise'ın eşi Nicole Kidman gelerek kocasını uzaklaştırdı.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!