DHMİ müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları neler? Sözlü sınav ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

DHMİ müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları neler Sözlü sınav ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2019 09:16

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) müfettiş yardımcısı alınacağını duyururdu. Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam etmek üzere toplam 7 kişi istihdam sağlayacak. Yazılı sınava dahil olacak olan adaylar, başarı ile geçmeleri halinde sözlü sınava katılacaklar. Peki, DHMİ müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları neler? Sınav ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam etmek üzere 7 müfettiş yardımcısı alımı için sınav açtı. İşte, DHMİ müfettiş yardımcısı alımı hakkında tüm ayrıntılar ve başvuru şartları...

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 7 kişilik alımı kapsayan müfettiş yardımcılığı için yazılı sınav 30 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek, sözlü sınav tarihi ise daha sonra ilan edilecek.

Sınava katılmak isteyenlerin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 ve 2019'da A grubu kadrolara atanacaklar için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP48 puan türünden 80 ve daha üzeri puan almaları, en az 4 yıllık lisans eğitimi veren, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Sınav başvuruları 8 Kasım saat 23.59'a kadar https://isbasvuru.dhmi.gov.tr adresinden yapılabilecek.

 

BAKMADAN GEÇME!