Devirler değişir, ben yine çıkarım orta yere

Güncelleme Tarihi:

Devirler değişir, ben yine çıkarım orta yere
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Siyasette defalarca iniş ve çıkış yaşayan, sonunda devletin zirvesine yükselen Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, temelini attığı hiçbir şeyin yarım kalmasının mümkün olmadığını belirterek, ‘‘Devirler değişir, ben yine çıkarım orta yere. Gelir onu tamamlarım’’ dedi.

Osmangazi Üniversitesi'ne TS-EN ISO 9001 kalite güvence belgesinin verilmesi töreni dün Çankaya Köşkü'nde yapıldı. Demirel, törende yaptığı konuşmada, 1976 yılının sıcak bir gününde temeli attığı Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bugün 900 yatakla Türkiye'nin en mükemmel hastanelerinden birisi haline geldiğini belirterek, ‘‘Hizmet bu. Bu övünülecek, gurur duyulacak bir şey’’ diye konuştu. ‘Dönüp dolaşıp’ 1991 yılında yeniden iktidara geldikten sonra temelini attığı projelerin peşine düştüğünü anlatan Cumhurbaşkanı, şöyle konuştu:

‘‘Bir yere ne koydum, onları aradım her şeyden evvel. Bu ne oldu, bu ne oldu diye peşine düştük ve eksik noksan ne varsa bunların yüzde 90'ı tamamlanmıştır. Daha sonra başlanmış şeyler takibimde. Bu sene de bunların önemli bir kısmını tamamlayacağız.’’

Peşine düştüğü projelerin ‘Ün ve şan sahibi olmak’ amaçlı prestij projeler olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı, ‘‘Benim temelini attığım hiçbir şey tamamlanmamış olmaz. Devirler değişir, ben yine çıkarım orta yere. Gelir onu tamamlarım’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!