Dev konserde kriz

Güncelleme Tarihi:

Dev konserde kriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

İtalyan tenor Luciano Pavarotti'nin Kosova ve Guetamalılı çocuklar yararına ünlü pop yıldızlarıyla birlikte Modena kentinde düzenlediği konserde Michael Jackson krizi yaşandı. Pavarotti, önceki gece verilen konser sırasında Michael Jackson'ın oğlunun ölüm döşeğinde olması nedeniyle geceye katılamadığını açıkladı. Pavarotti, Jackson'ın iki yaşındaki oğlu Prince için dua edilmesini isterken, seyirciler arasında büyük üzüntü ve şaşkınlık yaşandı.

Pavarotti'nin bu açıklamasından sonra dünya basınının bütün ilgisi Jackson ailesinin dramına kaydı. İtalyan ANSA ajansı Michael Jackson'ın sözcüsüne dayanarak verdiği haberde 2 yaşındaki Prince'in virütik bir enfeksiyondan kaynaklanan yüksek ateş sonucu felç olduğunu bildirdi. Sözcünün verdiği bilgiye göre Jackson'ın oğlu bu yıl üçüncü kez havale geçirdi ve geçen cuma gecesi şuurunu tamamen kaybetmiş vaziyette hastaneye kaldırıldı. Sözcü, çocuğun kol ve bacaklarını kıpırdatamadığını söyledi.

Michael Jackson'ın eşi Debbie Rowe Jackson ise NBC Televizyonu'na yaptığı açıklamada oğlunun ölüm döşeğinde olmadığını belirtti; ‘‘Doktorlar oğlumun sağlığına kavuşacağını söylüyor’’ dedi. Oğlunun hastalığı nedeniyle konsere katılamayan Michael Jackson'ın, konserin finalinde ‘‘We are the World, we are the Children’’ şarkısını söylemesi planlanıyordu. İtalyan tenorun ‘‘Pavarotti ve Arkadaşları’’ adı altında altı yıldır düzenlediği konserlerin sonuncusunda yine dünya çapında isimler yer aldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!