Despec, Trust ürünlerini dağıtmaya başladı

Güncelleme Tarihi:

Despec, Trust ürünlerini dağıtmaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 10:13

Index Grup çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerden Despec Türkiye, bilgi teknolojileri ürün ve aksesuarları alanında dünyanın önde gelen markalarından Trust’ın Türkiye’deki dağıtıcısı oldu. Despec ile Trust arasındaki anlaşma, Trust’ın Taşınabilir Çözümler, Bilgisayar Çözümleri, Bluetooth Çözümleri, MP3 Çözümleri, İnternet Telefonu Çözümleri ve PSP Çözümleri başlıklı ürün gruplarını kapsıyor.

Haberin Devamı

Despec Türkiye'nin 2005 yılı için öncelikli hedefleri arasında ürün gruplarını zenginleştirmek, var olan tecrübe ve deneyimlerinden faydalanarak pazarın gelişen ihtiyaçlarına uygun ürünleri portföyüne katmak yer alıyordu. Yıl boyunca bu amaçla yeni işbirliği önerilerini ve seçeneklerini değerlendiren Despec, bilgisayar tüketim malzemeleri sektörüne uygun farklı gruplarda geniş ürün gamına sahip Trust markası ile görüşmelere başladı. Bu görüşmeler sonucunda, Trust ile işbirliği yapılarak, Türkiye’deki bilgisayar tüketim malzemeleri ürün gamına önemli yenilikler getirilebileceğine karar verildi.

 

Despec’in Trust ile işbirliği yapmasının en önemli nedenleri arasında, yüksek kaliteli ürünleri ucuz fiyata sunmasıyla tanınan Trust'ın Avrupa'da 20 yılı aşkın deneyime sahip güçlü bir marka olması; lojistik, Ar-Ge, satış ve paketleme konularındaki başarıları ve en önemlisi de ürün gamının çok geniş olması yer alıyor. Böylece Trust’ın portföyünde yer alan çok çeşitli ve son teknolojiyi yansıtan ürünler, Despec aracılığıyla Türkiye pazarına sunulacak. Ayrıca, Blutooth kulaklık gibi, daha önce Despec'in dağıtıcılığını yapmadığı ürünler de bu işbirliği sayesinde şirketin ürün gamı içinde olacak.

 

Haberin Devamı

Kısa zamanda, alanında Türkiye’nin lider kuruluşlarından biri haline gelen Despec ile çalışmak, Avrupa'da büyük bir pazar payına sahip olan Trust için de genişleme ve yeni pazarlara açılma açısından önem taşıyor. Yıllık %20-25 büyüme oranına sahip olan Türkiye pazarı, birçok firma için olduğu gibi, Trust için de önemli. Bu pazarda, Despec gibi uluslararası, geniş bayi kanalına sahip ve lider bir firma ile işbirliği yapmak, Trust açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!