Dernek lokaline ateş açan kişiler yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Dernek lokaline ateş açan kişiler yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 18:25

İstanbul Bakırköy'de bir derneğe ait lokalde, 2 gün önce Selim Dindar'ın tabancayla vurularak öldürülmesi olayının failleri oldukları ileri sürülen 2 kişi İzmir'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı sürdüren İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların İzmir'e kaçtıklarını belirledi. İstanbul ve İzmir polisinin Bornova ve Buca ilçelerinde ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, olayın failleri oldukları belirlenen F.A. ile akrabası K.A. yakalandı. Zanlılarla birlikte İzmir'de saklanmalarına yardımcı oldukları belirlenen 4 kişi daha gözaltına alındı.

Zanlıların, küfürlü kavga sonrası kendilerinden kaçan kişinin derneğe girdiğini, bunun üzerine olayın dernek binasında devam ettiğini, yaşanan olayda araya giren Dindar'ın vurulduğunu söyledikleri öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlıların, İstanbul'a götürüleceği bildirildi.

Osmaniye Fabrikalar Caddesi 12 numarada bulunan Cizre Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokaline, 3 Aralıkta dışarıdan tabancayla ateş açılmış, olayda yaralanan Selim Dindar, Mehmet Gökalp, Hacı Ugiş, Abdullah Cangir ve Mehmet Sait Diclehan, Ethica Bakırköy Tıp Merkezine kaldırılmıştı.
Yaralılardan Selim Dindar, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!