Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ne zaman açılacak?

ZEYTİNKÖY Anadolu Lisesi karşısındaki yapı 32 No'lu Sağlık Ocağı olarak düzenlendi. Muayene için çocuğumu bu ocağa götürdüm. Ancak, muayene yapılmadığını söylediler. Benim gibi birçok vatandaş da sağlık ocağının kapısından geri dönmek zorunda kalıyor. Bölgemizde sağlık kuruluşuna ihtiyaç var. Sağlık ocağının açılması bizler için çok sevindirici bir gelişme oldu. Bu ocağın ne zaman hizmete gireceğini merak ediyoruz.

Emine Tangavut

Yetkili diyor ki

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Söz konusu yerin Sağlık Bakanlığı'na devir işlemleri tamamlanmadı. Sağlık Ocağı, bu işlemler tamamlandıktan sonra en kısa sürede hizmete açılacak’’ diye konuştu.

Direk kaldırılsın

Ulus Mahallesi Orhan Veli Caddesi ile Yahya Kemal Caddesi'nin kesiştiği dört yol ağzı sık sık kazalara sahne oluyor. Çünkü, araç sürücülerini zor durumda bırakan bir unsur söz konusu. Dört yol ağzında beton bir direk bulunuyor. Kavşağa birden fazla yönden trafik akışı var. Sürücüler direk ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyor. Yol kenarında yürüyen yayalar da tehlike içinde. Buraya daha önce gelmeyen sürücüler direğe çarpmamak için ani manevralar yapıyor. Bu sırada yayalar da kaza tehlikesi atlatıyor. Yetkililerden direğin kaldırılmasını istiyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Direğin konumu hakkında gereken inceleme yapılacaktır. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ dedi.

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!