Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Orta refüj bakımsız

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Çallı kavşağında düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda çimlendirme ve bordür taşı yenilemesi yapıldı. Kavşak güzel bir görüme kavuşuyor. Ancak, Gazi Bulvarı'ndaki orta refüje gereken ilgi gösterilmiyor.

Bitkiler, budanmıyor üstelik yaz boyunca gerektiği kadar sulanmadı. Araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu bulvardaki refüjlerin daha bakımlı olması gerekmiyor mu? Belediyenin bu konuda bir çalışması olacak mı? Ayşe Kaçar

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Karayolları E-400'de çalışmalarımız başlamıştır. En geç bir ay içerisinde tamamlanacaktır’’ diye konuştu.

Duraklarımız modern olsun

Kent genelinde yer alan toplu taşıma durakları, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları korumaktan çok uzak. Çoğu zaman tek bir tabelanın bulunduğu duraklarda, yağmurlu havada veya aşırı sıcakta beklemek işkenceden farksız.

TURİZM KENTİNE YAKIŞMIYOR

Turizm kenti, dünya cenneti dediğimiz Antalya'ya daha modern ve çağdaş duraklar kazandırılmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda herhangi bir çalışması var mı?

Şengül-Gülsen Atalay

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Yeni otobüs durakları ihaleye çıkarıldı. İhale sonucuna göre şehrin değişik noktalarına modern kapalı duraklar yapılacak’’ diye konuştu.

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!