Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Numaralar yenilenecek

KENTİMİZİN genelinde, bina numaraları konusunda karmaşa yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Yener Ulusoy Bulvarı'nda karşılaştığımız durum Antalyalı olarak beni üzdü. Elinde, adres pusulası bulunan bir turist aradığı adresi bir türlü bulamadı.

Caddedeki apartmanların birçoğunda numara konusunda büyük keşmekeş var. Binaların numaraları rastgele yazılıyor. Bu durum adres bulmada olduğu kadar postada da sorun yaşanmasına neden oluyor. Belediyenin bu konuda çalışması olacak mı? Altan Tepe

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Numarataj Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Binaların sayımı tamamlandı. Genel Nüfus Sayımı'na dek eksik sokak numaraları tamamlanacak. Sonra her mahalleye bulunulan noktayı gösteren ışıklı tabelalar dikilecek’’ dedi.

Aylardır böyle

AylardIr, Kepez Belediyesi'ne bağlı Avni Tolunay Mahallesi 4557 Sokak'ın asfaltlanmasını bekliyoruz. Asfalt sezonu başladığında gereken çalışmanın yapılacağı söylenmişti. Fakat, o günden bu yana hiçbir çalışma yapılmadı. Toz içinde bir yaz geçirdik.

Kapı pencere açamaz duruma geldik. Geçtiğimiz kış mevsimi de pek farklı değildi; çamur deryasında yüzdük. Adeta unutulmuş bir bölgede yaşıyoruz. Belediye yetkililerinden en kısa zamanda, gereken asfaltlama çalışmasının yapılmasını istiyoruz.

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan, ‘‘Asfaltlama çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor. Bu sokakta programa göre asfaltlanacak’’ diye konuştu.

Park yapılmıyor

ANTALYA'nın merkezindeki Varlık Mahallesi'nde 202-198 sokakların kesiştiği yerde çocuk parkı yapımı için ayrılmış bir arazi bulunuyor. Yıllardır bu araziye çocuk parkı yapılacak diye bekliyoruz. Ancak, bir türlü çalışmalara başlanmıyor.

Arabaların otoparkı haline gelen, kanalizasyon borularının deposuna dönüşen arazinin çocuk parkı olarak semtimize kazandırılmasını istiyoruz. Böylece hem çirkin manzara ortadan kalkacak hem mahallemizdeki çocuklar güzel bir parka kavuşacaklar. Nimet Çetin

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Vatandaşlarımızın talebiyle ilgili olarak gereken incelemeyi yapacağız’’ dedi.

Sokağımız asfaltlandı

Köşemizde yayınlanan haber üzerine Meltem Mahallesi Adem Tolunay Lisesi yanındaki sokak asfaltlandı. Asfaltlama çalışmalarıyla sokakta su birikmesi önlendi. Semt sakinleri altyapı çalışmaları sırasında sokakta çukur oluştuğunu belirterek, ‘‘Kış mevsimi boyunca burada sürekli su birikti. Öğrenciler çamurlu suyun içinde yürümek zorunda kalıyordu. Buradan apartmanlara giriş de zorlaşıyordu. Gerekli çalışmanın yapılması hepimizi sevindirdi’’ diye konuştu.

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!