Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Labirent gibi bir yol

MERKEZ 2 No'lu Sağlık Ocağı'nın düzgün bir giriş yolu vardı. Buradaki otoparkın hizmet vermeye başlamasıyla ocağa giriş adeta labirente döndü. Kazım Karabekir Caddesi'nden buraya giren vatandaşlar, Defterdarlık arkasındaki yolu takip edip bir sağa bir sola dönerek ocağa ulaşabiliyor.

Giriş yolunun bu kadar kullanışsız hale getirilmesine anlam veremiyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü ve belediyenin bu soruna acil çözüm getirmesini, ocağa direkt giriş yolu yapılmasını istiyoruz.

Mustafa Candan

Yetkili diyor ki

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zekiye Özdemir, ‘‘Merkezdeki sağlık ocaklarının iyileştirilmesi ilgili mercilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Yer bulunduğu taktirde kısa sürede inşaata başlanacak’’ dedi.

Görünmez çukurlar

KENT merkezinde yaya vatandaşları bekleyen pek çok tehlike var. Aniden önünüze çıkan çukurlar buna en iyi örnek. Sanayi Mahallesi Sokollu Caddesi'nde olduğu gibi.

Muratpaşa Aşevi yanındaki kaldırımda bulunan çukur da birçok vatandaşın görünmez kazaya kurban gitmesine neden oluyor. Belediye yetkililerine şikayetimizi bildirdik. Ancak, hiç kimse bu sorunla ilgilenmedi. Mürüvvet Turhan

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Biliç, ‘Sokollu Caddesi'nde kaldırımda bulunan ve vatandaşları zor durumda bırakan çukur kapatılacak’ diye konuştu.

Sorunlu kavşak

100. Yıl Bulvarı ile Piri Reis Caddesi'nin kesiştiği noktada problemli bir kavşak bulunuyor. Otobüs ve minibüs gibi toplu taşıma araçları kavşakta yolcu indirip bindiriyorlar. Oysa durak, en az 40-50 metre ileride. Üstelik aynı yerde yaya geçidi de var.

Otobüs ve minibüslerin burada durması yayalar için tehlike yaratıyor. Karşıdan karşıya geçmek işkenceye dönüşüyor.Belediyenin önlem almasını istiyoruz. Uğur Yaşar Şatıroğlu

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Bu kavşak, zabıta ve minibüs kontrol görevlilerinin denetimindedir. Yaya geçidi levhası da önümüzdeki günlerde monte edilecek. Işıklı sistem konusunda vatandaşlarımızın dilekçeyle müraacatı gerekiyor’’ dedi.

Köstebek yuvası

Güvenlİk Mahallesi 281 Sokak'ta yaklaşık bir ay önce evsel bağlantılar gerçekleşti. ASAT'ın yaptığı çalışma sırasında kaldırımlar kazıldı. Bağlantı çalışmaları tamamlandıktan sonra kazılan çukurlar çakıl taşlarıyla kapatıldı. Fakat, asfaltlama yapılmadı. Bu nedenle çirkin bir görüntü oluştu ayrıca yayalar yürüyemez hale geldi. Asfaltlama ne zaman yapılacak? Mustafa Akgül

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal, ‘‘Çalışma yapan ekiplere konu hakkında bilgi vereceğim. Sorunun giderilmesi sağlanacak’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!