Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Turistik semtte toz çilesi

ANTALYA'nın turistik Lara bölgesindeki Ofo Otel önünde kazı çalışmaları yapıldı. Kazıların ardından dev çukurlar stabilize malzeme ile kapatıldı. Ancak, aradan geçen uzun zamana karşın asfaltlama yapılmadı.

Bu nedenle toz çilemiz bitmiyor. Öyle ki, yoldan geçen araçların kaldırdığı toz yüzünden görüş mesafesi sıfıra düşüyor. Trafik kazası tehlikesi de artıyor. Bu yolun asfaltlanması için ne bekleniyor? Ülker Tekin

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal, ‘‘Buradaki çalışmalar İller Bankası'nın bizim adımıza yaptığı çalışmalardır. Yolun asfaltlanması için Muratpaşa Belediyesi'ne bilgi verdik’’ dedi.

Kaldırım yapılmıyor

Yenİ Lara yolu ile Özgürlük Bulvarı'nın kesiştiği yere kaldırım yapılması uzun süredir erteleniyor. Belediye çalışanları bir süre önce yol kenarına bordür taşları dizdiler. Bizler kaldırım yapılacağını düşünerek sevinmiştik. Ancak, böyle olmadı.

Belediye yetkilileri kaldırım yapılması için para ödememiz gerektiğini söylediler. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Adı geçen yerde vatandaşlarımızın şikayetiyle ilgili olarak gerekli incelemeyi yapacağız’’ dedi.

Yıllardır bekliyoruz

Ermenek Mahallesi'ndeki Villa Sokak sakinleri yıllardır asfalt çalışması yapılmasını bekliyor. Bir bölümü stabilize olan sokağımızda toz yağmuru altındayız.

Değil araç kullanmak yürümek bile bu sokakta işkenceden farksız. Seçimlerden önce asfalt sözü verilmişti. Şimdi ise kimse mahallemize uğramıyor. Derdimizle başbaşa kaldık.

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşlarımızın şikayetiyle ilgili olarak gerekli incelemeyi yapacak’’ dedi.

Otobüs istiyoruz

Antalya'nın yeni semtlerinden biri olan Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan birçok vatandaşın problemi aynı: Ulaşım. 6375 Sokak'tan ne yazık ki otobüs geçmiyor.

Toplu taşıma aracına binmek isteyenler bu yüzden uzun bir yol yürümek zorunda kalıyor. Üstelik çoğu insan ulaşımdan mahrum kalıyor. Belediye yetkililerinden sorumuza çözüm getirilmesini istiyoruz. Metin Karadayı

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘ 6375 Sokak sakinlerinden gelen talep değerlendirilecektir. Uygun bulunması halinde en yakın otobüs hattının buradan geçmesi sağlanacaktır’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!