Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Özgürlük Mahallesi

ÖZGÜRLÜK Mahallesi'ndeki bazı sokak kaldırımlarının durumu çok kötü. Yer yer çukurlar oluşan ve engebeli bir görünüm alan yaya yollarında yürümek işkence gibi. Köstebek yuvası haline getirilen kaldırımlarda insanların yürümesi için cambazlık yapması gerekiyor.

Mahallemizdeki bazı sokakların da renkli ve düzenli kaldırımları var. Bu güzel kaldırımları diğer yerlerde de görmek istiyoruz. Belediyemizin konuyla ilgili çalışmalarını bekliyoruz. Nihat Ramazan

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan, ‘‘Bu sokakta evsel bağlantılar yapılıyor. ASAT'ın çalışmaları bittikten sonra kaldırımlar düzenlenecek’’ diye konuştu.

Suya hasret kaldık

ANTALYA gibi turistik bir şehirde tam iki yıldır su özlemi çekiyoruz. Uzun süre önce Kazım Karabekir Mahallesi 6348 Sokak'a şebeke boruları döşendi. Hepimiz suya kavuştuğumuzu düşünerek sevinmiştik.

1998 yılında da birçok vatandaş abonelik aldı. Buna rağmen suyumuz yok. Kepez Belediyesi'nin tankerlerle getirdiği suyu kullanıyoruz. Artık sabrımız tükendi, çektiğimiz çile son bulsun istiyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Antsu yetkilileri, ‘‘Bu bölgeye su sağlayacak tesisler hazır. Devir ve test işlemleri birkaç ay içinde gerçekleşecek’ diye konuştu.

Turizm sezonu berbat olmasın

ANTALYALILAR ve turizmciler bu yıl turizm sezonundan çok ümitli. Ancak, geçtiğimiz yıllarda turistleri rahat bırakmayan dilenciler, simitçiler, çiçek satanlar ve boyacılara karşı gereken önlemin alınmadığını gördük. Bu sezon aynı kötü manzaraları görmek istemiyoruz.

Bizler kadar turistler de aynı isteği taşıyor. Antalyamız'ın turizm geleceği açısındana bu konu oldukça önemli. Belediyelerin denetimlerini artırmasını istiyoruz. Cevdet Doruk- Zeynel Akar- Hakan Turna

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Belediye olarak simitçi, dilenci ve boyacıların turistleri rahatsız etmemesi için sivil ekip kurduk. Turistleri rahatsız eden bu kişiler toplanacak’ dedi.

Kanalı temizleyin

Yaz mevsimi kendisini iyice hissettirmeye başladı. Kızıltoprak Mahallesi İbni Sina Caddesi'ndeki sulama kanalı da artan sıcaklıkla daha çekilmez bir hal aldı. İçinde her türlü çöpün bulunduğu kanal etrafa korkunç kokular saçıyor.

İçinde durgun su ve çöpten başka bir şey bulunmayan, sivrisinek üretim merkezi haline gelen bu kanal temizlenmiyor. Temizlenmediği gibi ıslahı da yapılmıyor. Turizm kenti dediğimiz Antalya'ya yakışmayan görüntüler mevcut.

CHP Muratpaşa Belde Teşkilatı Çevre Komisyonu

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Belediyemiz sorumluluk alanı içerisinde kalan sulama kanallarının temizliği ASAT Genel Müdürlüğü'ne verilmiştir. Buralarda gereken çalışmaya çok yakında başlanacaktır’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!