Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yürümek mümkün değil

Metin Kasaboğlu Caddesi

METİN Kasaboğlu Caddesi'ndeki bazı kaldırımlar yayalara yürümeye hiç müsait değil. Öyle ki, bir kaldırımdan diğer bir kaldırıma geçerken yol kenarına inmek zorunda kalıyoruz. Beton dökülerek desteklenmemiş olan bu kaldırımlar çakıl taşları ve toprak ile örtülü.

çözüm bulunsun

Lüks diye bilinen bu semtlerden birinde böyle yaya yollarının bulunmasına bizler vatandaş olarak hiç bir şekilde anlam veremiyoruz. Aylardır kaldırımların bu durumda hiçbir değişiklik olmadı. Bizler kaldırımlarda rahat bir şekilde yürümek için bir çözüm bulunup biran önce yapılmasını yetkililerden istiyoruz.

Mahmut Demirel

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘ASAT evsel bağlantıları gerçekleştirdikten sonra kaldırımlar yenilenecek’’ dedi.

Önlem alındı

Deniz Mahallesi 121 Sokak'ın özel araçlar tarafından otopark olarak kullanılmaması için önlem alındı. Köşemizde yayınlanan haberler üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri bu sokakta sürekli kontrol yapacak ekipler görevlendirdi.

Denetimlerini sürdüren trafik ekipleri sokakta park eden araçlara cezai işlem uyguluyor. Sokak sakinleri, daha önce sık sık trafik kazası yaşandığını belirterek, ‘‘Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün aldığı önlem ile rahat bir nefes aldık. Yetkililere teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Kazaya neden oluyor

Ali Çetinkaya Caddesi'nin Festival Çarşısı'na dönülen noktasında yolu ikiye ayıran bordür taşları son buluyor. Bu yüzden, araç sürücüleri çift yönlü caddede rahatça şerit değiştiriyor.

Kurallara aykırı şerit değiştirmek böyle kolay olunca sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Caddeyi gidiş-dönüş olmak üzere ikiye ayıran bordür taşlarının Meydan kavşağına kadar uzatılmasını istiyoruz. Halil İbrahim Ateş

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Ali Çetinkaya Caddesi'nin yol genişliği bordür döşenerek ikiye ayrılmaya uygun değil. Burası hakkındaki kararı İl Trafik Komisyonu verir’’ dedi.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!