Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bu pisliği temizleyin

Yeşilbahçe Mahallesi

Yeşilbahçe Mahallesi'nde, 1480 Sokak'ı çevreleyen çöp ve moloz yığınlarının temizlenmesi için, belediyeye dilekçe vermiştik.

Aradan birkaç hafta geçmesine karşın, sorunumuza çözüm getirilmedi. Sokağın kenarına atılan inşaat artıkları ve evsel atıklar, gün geçtikçe çoğalıyor.

Görüntü kirliliğinin yanı sıra, yayalar da yürümekte zorlanıyor. Geniş bir arazinin kenarındaki bu pisliğin temizlenmesini istiyoruz.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri

‘‘Zabıta ve temizlik ekiplerimiz, söz konusu sokakağı inceleyecekler. Gerekli çalışma yapılacak’’

Halı saha pisliği

Konyaaltı Sahili

Konyaaltı sahilinde, Öğretmenler Plajı'nın karşısında, eski bir halı saha tesisi var. Terkedilmiş bir yer. Duvarları delinmiş, halısı tükenmiş bu harabe, uzun zamandır öylece duruyor.

Bu pisliği, turistlere göstererek neyi anlatmak istiyorlar doğrusu anlamıyoruz. Hizmetten yoksun, yalnızca göz zevkini bozmaya yarayan bu tesis, neden yeniden düzenlenmiyor? Düzenlenmesi mümkün değilse, neden yıkılmıyor? Antalyamız'da ve Konyaalatı'nda böyle çirkin manzaralar görmek istemiyoruz.

Emre Canlı-Erdoğan Şahiner-Kadir Varan

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahrettin Köken

‘‘Halı saha, fuar alanı içinde kalıyor. Kullanılmayan bu tesis, proje içinde değerlendirilecek. Bunun yerine başka bir fonksiyon gelecek’’

Köy yolu gibi

Gündoğdu Mahallesi

Gündoğdu Mahallesi'nde oturan bizlerin en büyük sorunu, asfaltsız sokaklar. Semtimizde, neredeyse tüm sokaklarda asfalt yok. Çakıl taşlarıyla kaplı sokakların, köy yolu gibi. Yürürken bile zorlandığımız yollarda, araç sürücüleri de çile çekiyor. Yağmurlu günlerde, işimiz daha zor. Çamur deryasına dönen sokaklarda yürümek demek, çile çekmek demek. Belediyenin sokakları asfaltlamasını bekliyoruz ama, nafile! Aylardır hiçbir çalışma yapılmadı. Antalya'da yeni yapılanan bir semtte, yolların daha bakımlı ve asfaltlı olması gerekmez mi? Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan ‘‘Semtte, altyapı ve stabilize çalışmaları devam ediyor. Nisan ayından sonra, satıh kaplama yapılacak’’

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!