Deprem zannettiler... İnanılmaz olay! Son anda kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2019 13:40

Kahramanmaraş'ta bir sitenin istinat duvarı çöktü, kaldırımda yürüyen kişinin kaldırım taşlarına tutunarak enkaz altında kalmaktan kurtulması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haberin Devamı

Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Vadi Mahallesi'ndeki sitenin yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı sabah saatlerinde çöktü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgeye güvenlik şeridi çekti.

"DEPREM ZANNETTİK"

Sitenin istinat duvarının onarılması için yetkililerden yardım bekleyen site yöneticisi Ahmet Bulut, “Bugün sabah saatlerinde bir gürültü koptu. Öncelikle biz deprem olduğunu zannettik ve baktık ki duvarımız çökmüş. Hemen ilgili kurumları aradık ve ilgilendiler. En büyük sevindiğimiz olay, can kaybımız olmaması. Olay sırası bir kadının duvarda asılı kalması ve çevredekiler tarafından kurtarılması var. Aşırı yağmur istinat duvarımız çöktü ve yetkililerden duvarımızın onarılması hakkında destek bekliyoruz” diye konuştu.

Deprem zannettiler... İnanılmaz olay Son anda kurtuldu

YAYANIN KURTULMA ANI KAMERADA

Haberin Devamı

Bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde kaldırımda yürüyen kişinin istinat duvarının aniden çökmesi sonucu dengesini kaybetmesi ve kaldırım taşına tutunarak enkaz altında kalmaktan kurtulması yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!