Denizli yağmura teslim

Güncelleme Tarihi:

Denizli yağmura teslim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 20:36

DENİZLİ'de, bugün akşam saatlerinde aniden başlayan ve 45 dakika süren sağanak yağmur, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bodrum ve zemin katlardaki ev ve işyerleri ile köprülü kavşakları su bastı.

Haberin Devamı

Denizli'de, bugün saat 17.30 sıralarında aniden başlayan yağmur, nedeniyle yollar dereye döndü, bodrum ve zemin katlardaki onlarca ev ve işyerini su bastı, rögarlar taştı. Köprülü kavşaklar sularla dolarken, şehir içinde trafik uzun süre kitlendi. İtfaiye ekipleri, köprülü kavşak ve evlerdeki suyu tahliye etmek için çalıştı. Evlerini su basan vatandaşlar, belediye ve itfaiyenin telefonlarını kilitledi. Vatandaşlar, bir yandan kovalarla evlerine dolan suyu boşaltmaya çalışırken, bir yandan da bazı eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Bu arada, Çal, Bekilli, Çivril, Baklan ilçelerinde de dolu yağdı. Dolu yağışının ekili tarım arazilerine önemli ölçüde zarar verdiği öğrenildi. Denizli Meteoroloji Müdürlüğü, sağanak ve kuvvetli yağışın bugün Denizli'yi terk edeceğini, ancak Tavas ve Acıpayam ilçelerinde yarın kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.
Metroloji yetkilileri, 45 dakika süren yağmur nedeniyle metrekareye 35,5 kilogram yağmur düştüğü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!