Denizli seçim sonuçları grafikli ve oy oranları ile Hurriyet.com.tr'de!

Güncelleme Tarihi:

Denizli seçim sonuçları grafikli ve oy oranları ile Hurriyet.com.trde
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 13:07

Denizli seçim sonuçları, ilçeler ve büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanan birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Denizli seçim sonuçları ile birlikte il merkezi ve ilçelerdeki detayları görüntüleyebilecek olan seçmenler, grafikli olarak oy oranlarını görebilecek. İşte, YSK'nın açıkladığı ilk bilgilere göre Denizli'deki seçim sonuçları ve oy oranları

Haberin Devamı

Tüm Türkiye gibi Denizli'de ikamet eden vatandaşlar da yerel seçim heyecanı yaşıyor. Erken saatlerden itibaren yerel seçim sonucu için meraklanan seçmenler, oy verme işleminin ardından seçim yasaklarının sona ermesi ile birlikte sonuçlara odaklandı. Tüm illerimizin ve ilçelerimizin oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfasından vatandaşlarla paylaşılacak. Ege Bölgesi’nde yer alan Denizli'de yerel seçim sonuçları ve ilçelerin oy oranları da hurriyet.com.tr seçim özel sayfamızdan takip edilebilecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve muhtarlık, diğer illerde, sırasıyla belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, il genel meclisi üyeliği ve muhtarlık, seçimlerine ait oy pusulalarının sayım ve dökümü yapılacak.

Denizli ve ilçelerinin oy oranları hurriyet.com.tr seçim özel sayfamızdan takip edilebilecek. Denizli ve ilçesindeki seçim sonucunu öğrenmek isteyenler özel hazırlanan haritalar ile yaşadıkları bölgelerdeki sonuçları rahatlıkla takip edebilecek.

Haberin Devamı

DENİZLİ’nin Sarayköy ilçesinde sandığa atılan zarfın sandık görevlisi tarafından geri çıkarılması, oyun geçersiz sayılmasına nedenÿoldu.

Sarayköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki (METEM) 1014 numaralı sandıkta oy kullanan bir vatandaş, iddiaya göre, kabine girdiği sırada ilçe belediye başkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığına ait pusulalarını bırakarak zarfın içine sadece muhtarlık kağıdını koydu. Oyunu kullanan vatandaş, daha sonra imza atmak için görevlinin yanına gitti. Bu sırada durumu fark eden bir sandık görevlisinin, pusulaları koymak için zarfı sandıktan çıkarırken görüldüğü ileri sürüldü. Kargaşaya sebep olan olayda, sandık görevlisi İlçe Seçim Kurulu’na ihbar edildi. İlçe Seçim Kurulu’ndan gelen görevliler, yaptıkları inceleme sonrası, sandıktan oyların geri çıkarılamayacağını belirterek, oyu geçersiz saydı.

Denizli seçim sonuçları grafikli ve oy oranları ile Hurriyet.com.trde

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!