Denizli Emniyet Müdürü: Polis devrimci gibi çalışmalı

Güncelleme Tarihi:

Denizli Emniyet Müdürü: Polis devrimci gibi çalışmalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 11:59

DENİZLİ Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, suç ve suçlularla mücadele için polisin teknolojinin her nimetinden yararlanması, her polis memurunda devrimci kafası olması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Polisevi'nde terfi eden personele rozet takılması ve emekli personele plaket verilmesi için düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Erkan, “Polis, devrimci gibi düşünür, devrimci gibi çalışırsa suç ve suçlulara karşı daha etkin mücadele verir. Sürekli kendimizi yenileyip, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmalıyız. Toplum ve bireylerle olan ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz” dedi.

Muzaffer Erkan, toplumun hızla değişip geliştiğini, dünyaya entegre olduğunu sözlerine ekleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Suç ve suçlular da gelişen dünyaya ayak uyduruyor. Suç işleme metodları yenileniyor, suçlular kendilerini geliştiriyor. Biz de, suç ve suçlularla etkin mücadele için sürekli kendimizi yenilemeliyiz. Denizli'de araç takip sistemi ile kentin dört bir tarafına MOBESE kameraları kuracağız. Bu çalışmaların son aşamasına geldik. Oluşturduğumuz sivil güvenlik timleri, resmi yıldırım ekipleri ile son bir yıldır başarılı çalışmalar yaptık. Hedefimiz, suç olgusunu çok aşağılara çekmek. Bunun için hepimizde devrimci kafası olmalıdır.”

Haberin Devamı

Törende 30 polis terfi aldı. Bir kişi birinci sınıf emniyet müdürlüğü, 4 kişi ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne, 7 kişi döndüncü sınıf emniyet müdürlüğüne, 6 kişi emniyet amirliğine, 6 kişi başkomiserliğe, 5 kişi komiserliğe, 1 kişi de komiser yardımcılığına terfi etti. 1 yılda emekli olan 66 polise plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!