Denize düşen eşinin peşinden atladı, kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Denize düşen eşinin peşinden atladı, kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 20:05

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kumcağız mevkisinde kayalıktan denize düşen eşini kurtarmak isteyen koca denizde kayboldu, karısı boğuldu. Bağırganlı köyünde de denize giren kişi boğuldu.

Fahrettin-Ayşe Tevlin çifti çocukları ve yakınlarıyla Kumcağız sahiline geldi. Ayşe Tevlin (38) bir süre sonra Kumcağız'daki kayalıklara çıktı. Burada dengesini kaybeden Ayşe Tevlin denize düştü. Karısının denize düştüğünü gören Fahrettin Tevlin de karısını kurtarmak için kayalıklardan denize atladı.

Akıntıya kapılan Ayşe Tevlin boğuldu, eşi ise dalgaların arasında kayboldu. Ayşe Tevlin'in cesedi daha sonra vatandaşlar tarafından denizden çıkartıldı.

Kaybolan Fahrettin Tevlin'in bulunması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalgıç ekiplerinden yardım istendi. Kumcağız sahiline ulaşan ekipler, denizin dalgalı ve suda görüş mesafesinin az olma nedeniyle arama çalışmalarını başlatamadı. Ekipler, arama çalışmalarına yarın devam edecek.

Bu arada, Bağırganlı Köyünde serinlemek için denize giren Beyhan Şimşek (30) akıntıya kapılarak boğuldu. Şimşek'in cesedi daha sonra vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!