Denizden okul sırası çıktı

Güncelleme Tarihi:

Denizden okul sırası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 12:31

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi koylarında, Özel Çevre Koruma Kurumu (ÖÇKK) ile Marmaris Kaymakamlığı'nın ortaklaşa düzenlediği, Selimiye Köyü körfezindeki sualtı temizliğinde, denizden okul sırası çıktı.


ÖÇKK ve Marmaris Kaymakamlığı, sualtı biyoloğu eşliğinde Başkent Dalış ve İlkyardım Merkezi (BADİM) dalgıçlarıyla sualtı temizliği başlattı. Marmaris'in sayfiye köyü olarak nitelendirilen ve mavi tur teknelerinin de uğrak yeri olan Selimiye Köyü körfezinde dalış yapan 8 dalgıç, temizlik yaptı. Liman ve çok sayıda pansiyonun bulunduğu kıyı şeridinde yapılan temizlik sırasında denizden ütü, sandalye, cep telefonları, dürbün, radyo, halı, kilim, bira ve şarap şişeleri, terlik ve ayakkabılar, giyecekler ile değişik beyaz eşya çıkartıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle yaptırılan iskelenin açığında ise denizden okul sırasının çıkartılması şaşkınlık yarattı.
Selimiye Muhtarı Osman Coşkun, “Sualtı temizliğiyle ilgili seminer düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu konuda ÖÇKK'dan, temizlik yapan dalgıçlardan ve Marmaris'teki yetkililerden destek isteyeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!