Deniz Seki: Pazartesi gününe kadar konuşmayacağım

Güncelleme Tarihi:

Deniz Seki: Pazartesi gününe kadar konuşmayacağım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2009 14:52

Uyuşturucu kullandığı ve ticaretini yaptığı iddiasıyla 24 Şubat 2009 tutuklandıktan 218 gün sonra tahliye edilen, cezaevinden çıkar çıkmaz da Sapanca Kurtköy'de bir yakınlarına ait olduğu belirtilen ‘Zelişy’in Çiftliği' adlı tesiste dinlenen Deniz Seki bugün de konuşmayacağı haberini göndürdi. Tesisin işletmecisi Deniz Seki'nin yakınlarıyla hasret giderip bol bol uyuduğunu belirtirken, kendisine istediği yemekleri yaptıklarını da anlattı.

Haberin Devamı

Çevresi duvarlarla kaplı ve girişinde yüksek demir kapı bulunan tesise önceki gece gelen, yanında annesi, halası, eniştesi ve kardeşleri de bulunan Deniz Seki, dün gün boylu gazeteciler kapıda beklemesine rağmen çıkmadı.

Bugün de özellikle magazin basını kapıda beklerken, Deniz Seki içeriden “Pazartesi gününe kadar sadece drinleneceğim. Konuşmayacağım” diye haber gönderdi.



Tesisin ihtiyaçları için dışarıya çıkan tesisin işletmecisi Zeliha İrez, Deniz Seki'nin bol çay içip uyuduğunu, yakınlarıyla sohbet ettiğini söyledi. İrez, Seki'nin dün tandır, beğendi ve patlıcan yemekleri yediğini, bugün zeytinyağlılar ile karışık ızgara istediğini anlattı. Zeliha İrez, Deniz Seki'nin genellikle saat 14.00'e kadar uyuduğunu, pazartesi gününe kadar konuşmayacağını söylediğini, sağlık durumuyla ilgili bir probleminin olmadığını da belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!