Deniz’le Sedef sır oldu

Güncelleme Tarihi:

Deniz’le Sedef sır oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 01:55

İstanbul'da, üvey annelerine ait kuaför salonundan, 100 metre ilerdeki evlerine gitmek için ayrılan 8 yaşındaki Deniz ile 2 yaşındaki kardeşi Sedef, esrarengiz şekilde kayboldu.

Elka İlköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi Deniz Güldane ile kardeşi Sedef, geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde, Pendik Dolayoba Yeniçağ Caddesi 4 numaradaki kuaför salonuna gittiler. Babaları Doğan Kutsal Güldane'nin imam nikáhıyla yaşadığı Gülhan Yılık'a ait kuaför salonundan saat 15.30 sıralarında çıkan Deniz ve Sedef, 100 metre ilerde, anneleri Ayten Güldane ile birlikte oturdukları eve gitmek üzere yola çıktılar.

Aramalar sonuçsuz

Son olarak, sokakta el ele yürürken görülen Deniz ve Sedef eve gelmeyince anneleri Ayten Güldane polise başvurdu. Yatlarda kaptanlık yapan Doğan Kutsal Güldane, resmi nikáhlı eşi Ayten ve imam nikáhlı eşi Gülhan Yılık ile mahalle halkı, bütün sokaklarla civardaki ormanları, ellerinde fenerlerle aradılar. Ancak Deniz ve Sedef'in izine rastlanamadı. Mahalle karakolu ile Kayıplar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı aramalardan da sonuç alınamadı.

Organ mafyası mı

Baba Doğan Kutsal Güldane, çocuklarının organ mafyası ya da çocuk tacirleri tarafından kaçırılmış olmasından korktuğunu söyleyerek ‘‘Bir sapık tarafından kaçırılıp öldürülmüş de olabilirler’’ dedi. Doğan Kutsal Güldane, polisi çocuklarını bulmak için yeterince çaba harcamamakla da suçladı. Polis, Deniz ve Sedef Güldane'nin yerini bilenlerin, 0212 214 40 44 numaralı telefona bildirmelerini istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!