Deniz Kızı, Çetin'in filminde oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Deniz Kızı, Çetinin filminde oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2002 01:36

Amerikalı ünlü yıldız Daryl Hannah, Sinan Çetin'in ‘‘Banka’’ isimli filminde oynamak üzere Fethiye'ye geldi. Filmde Çetin'in sevgilisi rolünü oynayan sanatçı, ‘‘Türkiye'ye ilk kez geldim, Fethiye'ye bayıldım’’ dedi.

Gişe rekorları kıran ‘‘Deniz Kızı’’ filminde Tom Hanks'le birlikte oynayan ve bugüne kadar 60 film çevirip adı Oscar adayları arasında geçen Daryl Hannah, Fethiye'ye hayran oldu. Hill Side Beach Clup'te kalan Hannah, Sinan Çetin'in hem yönetmenlik yaptığı, hem de oynadığı ‘‘Banka’’ filminde ünlü aktrist Silvia Christel, Raga Oktay, şarkıcı Teoman, Mine Çayıroğlu, Ali Sürmeli ve Ali Sunal'la kamera karşısına geçecek.

Daryl Hannah'ın çekimleri sırasında, basın mensuplarının görüntü almaması için büyük çaba sarfedildi. 4 saat kapalı mekanda yapılan çekimlerden sonra saat 22.00 sıralarında setten çıkınca gazetecilere yakanan Daryl Hannah, senaryoyu beğendiği için rolü kabul ettiğini söyledi. Turistik ilçeyi gezen ve hayran kalan Hannah, ‘‘Fethiye'nin denizini muhteşem buldum. İyi ki buradayım’’ diye konuştu. Filmin 4 milyon dolara mal olacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!