Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMM'de düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMMde düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 12:36

Ankara’da, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi.Cenaze namazına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yan yana saf tuttu ve iki lider bir süre aralarında sohbet etti.

Haberin Devamı

23. dönem Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı için TBMM'de tören düzenlendi. Bölükbaşı için TBMM'de düzenlenen törene Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP milletvekilleri, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Bölükbaşı'nın eşi Sema Bölükbaşı, kızları Hande, Zeynep ve yakınları katıldı.

Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMMde düzenlendi

Haberin Devamı

TBMM Camisi imamı Ahmet Yedekçi tarafından dua okundu. Bölükbaşı'nın cenazesi Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMMde düzenlendi

 BAHÇELİ İLE KILIÇDAROĞLU YAN YANA SAF TUTTU

Emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın cenazesi TBMM’de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisi'ne getirildi. Cami avlusunda ailesi taziyeleri kabul etti.

Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMMde düzenlendi

Acılı aile daha sonra Bölükbaşı’nın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yan yana saf tuttu ve iki lider bir süre aralarında sohbet etti.

Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMMde düzenlendi

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milletvekilleri ile çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi ambulansa taşındı. Bölükbaşı Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!