Demet'in kına gecesine baskın!

Güncelleme Tarihi:

Demetin kına gecesine baskın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 14:25

Önder Bekensir ile 22 Ocak'ta dünya evine girecek olan Demet Akalın kına gecesi yaptı. Pek çok ünlü ismin katıldığı geceye son dakikada Önder Bekensir baskın yaptı.

Haberin Devamı

Olaylı kına gecesinden renkli kareler / Foto Galeri

Demet Akalın'ın özel pozları / Foto Galeri

Davetlilere kese, özel sabun, mendil, ve lavanta sunulan gecede oldukça ilginç anlar yaşandı. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, "Keşke Önder'in söylediği gibi yurtdışında evlenseydik" diyen Demet Akalın, cuma günü gerçekleşecek olan düğünde her şeyin örf ve adetlere uygun bir şekilde yapılacağını söyledi.

ÇOK KINA YAKARSAN CUMA BENİ BULAMAZSIN!

İlerleyen saatlerde müstakbel damat Önder Bekensir de geceye katıldı. Bekensir, "Hep beraber içeri gireceğiz, kınayı basmaya geldik" dedi. Düğüne çok az bir zaman kaldığını söyleyen Önder Bekensir, "Çok mutluyum" dedi. Bekensir, Demet'e "Çok kına yakarsan beni cuma günü bulamazsın" demeyi de ihmal etmedi.

DÜĞÜNE GÜLŞEN DE GELECEK

Haberin Devamı

Hande Yener, Alişan, Meltem Ören, Yıldız Tilbe gibi ünlü isimler gecenin misafirleri arasındaydı. Alişan geceye ilk katılan erkekti ve Demet Akalın'ın kına şarkısını söyledi. Geceye davetli olan fakat katılamayan Gülşen için Demet Akalın, "Düğüne gelecek" dedi. Bu arada Demet Akalın'ın annesi Şenay Akalın ve Önder Bekensir'in annesinin çok iyi anlaştığı ve kahkahaların havada uçuştuğu dikkatlerden kaçmadı.

DİĞER HABERLER

  

  

  


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!