Dehşetin kurbanları

Güncelleme Tarihi:

Dehşetin kurbanları
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Mavi Çarşı binasında, mağaza sahibi ile Genel Müdürü de can verdi. Mağazalarında yangın merdiveni ve gerekli yangın önlemlerini inşa ettirmeyen mağaza sahibi İbrahim Taslı ve Genel Müdür Neşe Rusçuk kendi ihmallerinin kurbanı oldu. Genellikle mağazanın Gaziosmanpaşa'daki merkezinde duran işyeri sahibi İbrahim Taslı'nın dün kontrol için bir kaç saatliğine Göztepe'deki mağazaya uğradığı belirlendi. 45 yaşındaki Taslı, diğerleri ile birlikte çıktığı çatıda dumandan boğularak hayatını kaybetti. Mavi Çarşı mağazaları Genel Müdürü Avukat Neşe Rusçuk, Meltem Özkılıç(21), Seval Balcı (43), tezgahtar Sonnur Atalay(40), Ayşe Akın ve yemekhane sorumlusu Zeynep Nezahat Beyazgül, muhasebeci Şen Yeşildağ, müşteriler İngilizce öğretmeni Ümit Ayyürek ve kapıcılık yapan Filiz Soydemir ile İlknur Keleş ve ismi belirlenemeyen bir erkek de hayatını kaybetti.

Yaralanan Fevziye Şahinöz, 36 yaşındaki Selami Demirci, 26 yaşındaki Senem Akyürek, Tolga Ak ve Hakan Dağcı da Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

4. kattan atladı

36 yaşındaki mağaza müdrü Fevziye Şahinöz, paniğe kapılarak binanın 4. katından atladı. Doktorlar, kafatasında derin çökme kırığı ve beyinde yaygın kanama bulunan Fevziye Şahinöz'ün, durumunun çok ciddi olduğunu belirttiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!