Dehşeti çocukları icin göze almış

Güncelleme Tarihi:

Dehşeti çocukları icin göze almış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2010 00:00

8 ay önce kulağını kesen kocası tarafından birkaç gün önce feci şekilde dövülerek hastanelik edilen Sıdıka Pilatin’in tüm bu dehşete neden katlandığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Talihsiz kadın, kendi anne ve babasının “Sen gel ama çocuklarına bakamayız” sözleri üzerine 3 çocuğu için çaresiz kocasının evine döndüğü ortaya çıktı.

VAN’ın Saray İlçesi’nde, 8 ay önce eşi Faruk Pilatin tarafından kulağı kesilen, 2 ay kaldığı sığınma evinden döndüğü kocası tarafından 5 gün önce yine dövülerek acil servislik edilen 3 çocuk annesi Sıdıka Pilatin’in (30) tedavisi sürüyor.

Hastanede tedaviye alınan genç kadının sağlık durumu iyi. Saray Kadın Derneği Başkanı Hamide Yeni ve dernek üyeleri, Pilatin’le yakından ilgileniyor. Sıdıka Pilatin’in kendine geldikten sonra ilk cümlesi ise, “Çocuklarım nerede?” oldu. Pilatin’in, 9, 7 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

Baba kızına hâlâ kırgın

Bütün sıkıntılara ve uğradığı korkunç şiddete rağmen eşiyle yaşamaya razı olan Sıdıka Pilatin’in dün hastaneye gelen polislere verdiği ifadesinden, eşine geri dönme nedeni de ortaya çıktı.

Buna göre genç kadın, Çaybağı Köyü’nde oturan anne ve babasının çocuklarını istememesinden dolayı, eşine dönmek zorunda kaldı. Ado ve Cemile Özer çifti, babaevine dönmek isteyen kızlarına, “Sen istiyorsan gel ama 3 çocuğuna bakamayız” dedi.

Dayakçı koca bulunamadı

Baba Ado gibi bu sözleri doğrulayan Abi Mehmet Özer de, “Ortadaki tüm delillere rağmen mahkeme kocası Faruk Pilatin’e itimat etti” diyerek, “Ablam, çocukları olmadan gelemeyeceğini söyleyerek çocukları için koca dayağına razı oldu. Yalnız gelirse kendisini kabulleneceğiz” dedi. Ekipler, her yerde dayakçı koca Faruk Pilatin’i arıyor. Faruk Pilatin yakalanınca hakkında açılacak yeni davanın yanı sıra, daha önceki davada hakkında verilip ertelenen 1 yıl 3 aylık hapis cezası da uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!